Sokak szerint igen! Miért? Erre ad választ cikkünk.

A megbízható klímaberendezés kincset ér a kánikula idején. Biztosítja a kellemes hőmérsékletet, legyen szó irodáról, üzletről vagy otthonról. Érdemes beruházni egy nívós készülékre.

A kereskedésekben számos klímaberendezés kapható. A különféle márkák és szériáik versenyeznek egymással. De milyen típust érdemes választanunk? Hogyan bizonyosodhatunk meg a minőségről?

A piac egyik kiemelkedő, neves gyártója a Gree (Gree Electric Appliances). Ár-érték arányban kiváló klímákat készít. A profi gépi felépítésük mellett a felhasználói funkcióik is kedvezők.

Mit tud egy Gree klíma az alapvető funkciókon túl?

Kellemes éjszaka üzemmód

A szobahőmérséklet és a páratartalom szintentartása kulcs a pihentető alváshoz. A lakásból távozik a nap során felhevült levegő. Így nem vagyunk kiszolgáltatva az időjárási körülményeknek, biztosítottak a feltételek a kikapcsolódáshoz.

Automata tisztítás

Az évenkénti karbantartó tisztítást nem helyettesíti. Viszont időközönként, amikor a szenzor érzékeli, a gép egészségügyi tisztítást végez. A cold plazma légszűrőnek köszönhetően elpusztítja a kórokozók 90%-át és hatástalanítja a szagokat.

Turbó fokozat

Mikor gyorsabb tempóval szeretnénk lehűteni a lakást, hatékony az extra fúvóerő, mivel hamarabb tölti be a teret a hűvös levegő. A nagyobb helyiségek, épületek hűtéséhez is alkalmas.

Gyerekzár

A távirányító gyerekszemmel izgalmas gombos játéknak tűnik. A legnagyobb odafigyelés mellett is előfordulhat, hogy az egyik poronty elnyomja a beállításokat. Ezért érdemes bekapcsolni a gyerekzárat, hogy ebből ne származzon kellemetlenség.

+5 ok, amiért megéri Gree klíma mellett dönteni:

  1. Az érvényes magyar nyelvű garancia 3+2 évre szól
  2. Energiatakarékos és költséghatékony megoldás
  3. A Gree 2015 óta a világ vezető klímagyártó cége
  4. Környezetbarát szempontból is jó választás 
  5. Modern és könnyen kezelhető a vezérlőpanel, vagyis minden korosztály könnyen elboldogul vele. 

Mikor klímatelepítést vagy cserét tervezünk, a szakember kiválasztása is mérvadó. A megbízható szerelő brigáddal gördülékenyen zajlik a munka. És a későbbiekben is szívesen keressük fel őket a karbantartások során.

Hogyan válasszunk szakembert?

  • Nézzünk szét a weboldalán, megbízható klíma márkákkal dolgozik-e
  • Ha vannak speciális szakmai tartalmai a témában, azokat olvassuk el
  • Egyeztessünk telefonon, hogy megismerjük a hozzáállását, segítőkészségét
  • Kérjünk árajánlatot, amihez írjuk le a munka paramétereit (hova kellene telepíteni, milyen magasan van, milyen gépre lenne szükség, stb.)

Válassza a HS Elektro precíz kivitelezőit, akik pontosan és gyorsan dolgoznak, a megbeszélt határidőre. 

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Gree lakossági katalógus itt elérhető